MHP

PROBOLIC SR

  • 12 órán keresztül táplálja az izomszöveteket,
  • a jelenleg leghatékonyabb anabolikus/antikatabolikus protein por,
  • bármely napszakban, edzés előtt és után is fogyasztható,
  • nagy mennyiségű glutamint és elágazó ágú aminosavakat tartalmaz

A Probolic-SR szabadalmaztatott 12 órán át ható Micro-Feed technológiája és a benne található öt kritikus aminosav tette ezt a fehérjét a piac egyik legkedveltebb termékévé. Az említett felszívódási technológia és a tudományosan adagolt aminosavak új mércét állítottak fel a biológiai hatékonyság, és a fehérjék anabolikus hatásának növelésének terén, méghozzá úgy, ahogy arra egyetlen más fehérjekészítmény sem képes: a Probolic-SR folyamatosan biztosít olyan nélkülözhetetlen aminosavakat, mint a glutamin, arginin, és BCAA-k, akár 12 órán keresztül, így idézve elő izomnövekedést, elősegítve a regenerációt, és megelőzve a katabolikus izomveszteséget.

ISOFAST

Az ISOFAST az első termék, mely a fejlett mikronizált tejsavó fehérje izolátumot (WPI), és az új biohidrolízis technológiát használja, a lenyűgözően gyors anabolikus izom-aktiváció érdekében.

Az ISOFAST kifejlesztése során az MHP elérte azon célját, hogy egy olyan izolátumot hozzon létre, mely csak a fejlett mikro-partikulációs, és biohidrolízises technológiákkal lehetséges, és ráadásul lenyűgözően finom is.

Elit testépítők és sportolók számára ajánljuk, akiknek fontos a minőségi izomtömeg minél hamarabbi elérése.

  •  25 grammos protein infúzió másodpercek alatt
  •  Ultra-gyors felszívódás
  •  Erősen anabolikus hatású mátrix
  •  Csökkenti a katabolikus izomleépülést
  •  Továbbfejlesztett mikronizált BCAA tartalom

PALEOPROTEIN

Az MHP PALEO PROTEIN olyan izomépítő fehérje kombináció, amely összhangban a paleo táplálkozás alapelveivel marhafehérje izolátum és magas tisztaságú tojásfehérje tudományosan adagolt keveréke. A gyártás során felhasznált speciális hidrolizációs és izolációs eljárások a legmagasabb biológiai elérhetőséget garantálják, miközben a formula nem tartalmazza azon nem kívánt összetevőket, melyek e fehérjeforrások természetes formájában megtalálhatóak!

Ha a paleo táplálkozás híve vagy, vagy egyszerűen csak egy extra magas minőségű, glutén, laktóz és mesterséges adalékoktól mentes fehérje formulát keresel, akkor az MHP PALEO PROTEIN a tökéletes választás!

Glutamine-sr

A Glutamine(R)-SR Micro-Feed technológiája a korábban elképzelhetetlen 100%-os L-Glutamin hasznosulást teszi lehetővé, maximalizálva az anabolikus, anti-katabolikus hatásokat, az izomnövekedést, és nem utolsó sorban a felépülést.

Activite sport

Az ACTIVITE a szabadalmaztatott Anabolase(TM) enzimrendszer és táp-anyagoptimalizáló segítségével pakol rád izmokat, a fehérjék, szénhidrátok és zsírok hasznosításának maximalizálásán keresztül. Az ACTIVITE továbbá ,,aktivált” vitaminok teljes spektrumát, aminosav-kelátokban tárolt ásványi anyagokat, és ORAC antioxidánsokat is tartalmaz, így segítve elő a regenerálódást és az immunrendszer működését. Ha meg akarod növelni a sovány izomtömeget, az energiaszintet, és az állóképességet, akkor az ACTIVATE lehet az egyetlen multivitamin a számodra!

Mindenki tisztában van a multivitamin-és ásványanyag komplexek szedésének fontosságával az általános egészségi állapot megőrzése szempontjából, azonban sportolóként vagy fitness fanatikusként ennél jóval többre van szükséged. Sovány izomtömeget akarsz növelni, testzsírt csökkenteni, növelni az energiaszintet, az állóképességet és a teljesítményt. Megfelelő módon edzel és táplálkozol, mivel tudod, hogy az általad elfogyasztott táplálékok kiemelt szerepet játszanak céljaid elérésében. DE! Fogyasztasz multivitamint? Még fontosabb, hogy olyan multivitamint fogyasztasz, ami biztosítja, hogy az általad bevitt értékes tápanyagok kellő mértékben fel is szívódnak és hasznosulnak? Nyilván biztos akarsz lenni abban, hogy tested a lehető legtöbb előnyös hatásban részesül erőfeszítéseid által. Ezért fejlesztette ki az MHP team elsőszámú sportdietetikusainak csapata az ACTIVITE-t!